Kutijica One stroke!

nedjelja, 27. lipnja 2010.

Nedavno sam ovom tehnikom oslikavala naš poštanski sandučić koji se šepuri na fasadi Kustošijanske 1 u Zagrebu (zahvaljujem grafiterima što su ga poštedjeli) pa je bilo vrijeme da napravim i malu verziju koju ćemo prezentirati na našim radionicama u Zagrebu ali i u ostalim gradovima. Fotkala sam cijeli postupak, a u pozadini vidite da se od materijala i pribora koriste samo akrilne boje, plosnati i okrugli kistovi različitih širina, floating medium i spužvice kojom sam napravila lagani pittorico prije samog oslikavanja. Na poklopcu su rađeni potezi "crijepova" baš kako su napravljeni i na sandučiću :)

Iako drugi dio tutoriala koji slijedi sutra nema veze za One stroke tehnikom, željela bih vam pokazati kako se lijepo mogu na jednoj podlozi odlično iskombinirati različite tehnike i mediji. Nakon što se kutijica noćas dobro posuši, polakirat ću je TOP GLOSS lakom a nakon toga napraviti 2K lak za raspucavanje i utrljati mettalic prah. Naravno i to ću zabilježiti fotićem - svratite sutra po drugi dio tut-a. Sav pribor i materijal korišten u ovom tutorialu možete pronaći na www.nb-net.hr








7 komentari:

Sandra Z kaže...

Da znam kako nacrtati "palac gore" napravila bi to. Ali ne znam, šmrc. Kutijica je preslatka, jedva čekam vidjeti finale. Pusa :))

Mare kaže...

meni je ovo za sada naučna fantastika :)))))....
pusa.....

Sanja kaže...

Čarobno izgleda!!!

Jolanda kaže...

Divna je!!!!!!!!!!!!!!!

Ninochka kaže...

ah taj one stroke :) danas je bilo super, zabavno, zatrackano i hlace ipak spasene. mogu sa zadovoljstvom reci, dosla, vidjela, probala i zakljucila kaj mi lezi a kaj ne ;) tnx na zabavnom poslije podnevnom druzenju :)

Ariana Moj Hobi kaže...

Wow...na žalost ne znam slikati...buaaaaa,plačem i tulim,no...ne možeš znati sve...
A kutijica je baš slađušna!

Pantagana kaže...

Uaaaaa!!!! Uopce nije jednostavno kao sto izgleda!! Evo me, skupa sa kceri, sjedimo zatrackane preko usiju i pokusavamo dobiti listic?! a da uopce i malo ima preljeva nijansi! Evo, prvi rezultati se naziru :D Zarazno u svakom slucaju, fantasticno!!!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels