HVALA VAM!

nedjelja, 27. lipnja 2010.



8 komentari:

LadyA kaže...

Čestitkama se i ja pridružujem, svakome od nas je cilj prikupiti što više sljedbenika jer je to dokaz vrijednosti i zanimljivosti bloga. Ajmo sada težiti ka 1050;) Pozdrav!

Lenka kaže...

Najlepše čestitke, više nego zaslužena brojka koja će se sigurno brzo popeti za još toliko:)))

Sandra Z kaže...

Čestitaaaaaaam, Tea. Neka ih bude još 150x150x ... Pusa velika, najveća ...

Tea Jukić kaže...

hvala vam drage moje blogerice, svi koji imaju blog znaju koliko je vremena, živaca, ljubavi i upornosti potrebno uložiti da vas ovako predivni komentari nagrade za sav trud! nakon manje od godinu dana, Hobbychic je u potpunosti ispunio moja očekivanja a što je najvažnije i uspio odraditi svoju misiju: uveseljavati i poticati kreativce svih profila, interesa i hobija! bez vas drage moje ništa od ovog ne bi imalo smisla. hvala vam i svakoj od vas po 150 pusa šaljem :) p.s. vruće mi je pa ne koristim velika slova, ne da mi se :))))))

Mare kaže...

čestitaaaaam:))))).....od srca......ti tako kreativna,nesebična u djeljenju znanja,uporna i uz sve to uvijek vedra i nasmijana zaslužuješ i puno više :)))).......želim ti još puno,puno lijepih radova,sretnih sati,punih radionica......:))))))
p.s. mala mi slova savršeno odgovaraju ;))...
pusa.....

Jolanda kaže...

Sa željom da bude puno, puno više sljedbenika čestitam!!!!!!!!!!!!!!

Sanja kaže...

Bravo Tea, to možeš samo ti!!! U tako kratkom roku - 150 sljedbenika, wow! Ali ti si jedna optimistična osoba koja nam nudi kreativne ideje i to što radiš, radiš sa srcem. Mi blogeri to prepoznajemo i cijenimo. Dobre vijesti se brzo šire :))))

HRANDICA kaže...

Bravo, to je ljepa brojka i govori o tome, koliko dobrih stvari se može vidjeti na tvojoj stranici. Čestitam!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels