We're all in this together!

petak, 7. svibnja 2010.

Ovaj je prekrasan slogan krasio desni i lijevi bok bannera kojim sam prošli tjedan najavljivala HAPPY HOURS u NB H&A pa mi se učinio kao logičan izbor za naslov posta koji vam donosi fotografije naših veselih ovotjednih druženja :) Uživajte, pogledajte kako nam je bilo lijepo i svakako nam se i slijedeći puta pridružite.

Ove je srijede moja službena asistentica bila Božena, moja draga polaznica kreativnih radionica i žena koja radi savršene kolačiće. Njezino "Kanandsko čajno pecivo" postalo je zaštitni znak naših druženja u Kustošiji, a recepti već naveliko kruže FB - om! Hvala ti Božena na strpljenju i trudu koje si pokazala pomažući mi prilikom stvaranja antique platna i čarolija na staklenoj zdjeli!!!!



Na žalost, još uvijek nemamo "fish eye" objektiv pa ne možemo uhvatiti kompletnu publiku jednim kadrom, evo društva iz prvih redova :)



Božena i ja smo brojale: čak 7 koraka je potrebno da se postigne ovakva luda, retro pozadina na slikarskom platnu! Nama se svidjelo a vama?



Brzinski pogled u unutrašnjost naše staklene zdjele...... mmmmm kako se lijepo raspucao 2K lak, a odlično je ispao i pittorico. Naravno - sve s vanjske strane, no, to ste sigurno znali zar ne?



Punom parom smo isti dan nastavili i na radionici SHABBY CHIC FRENCH STYLE, pogledajte samo kako su polaznice ozbiljne...




No, malo po malo, uz puno ljubavi i truda, njihovi su se crijepovi pretvorili u prave french shabby ljepotice :)



evo ih u punom sjaju:




I za kraj jedna dirljiva priča: ove dvije gospođe se poznaju još od najranije mladosti i nisu se vidjele punih 30 godina!!!!!! I gdje su se slučajno susrele? Na kreativnim radionicama u NB H&A. Meni odmah oko sazusilo koliko su me dirnule.......




3 komentari:

Sandra Z kaže...

Na druženju mi je bilo fenomenalno ... stvaranje antiknog platna, ukrašavanje zdjele i zorni prikaz transfera !!!!! ma prekrasno :)) p.s. dakle, kakav je to prst sudbine, naći se nakon 30 godina !!!! zaista prekrasno, baš mi je drago za ove dvije gospođe. Pusa i pozdravi

Nasmijano nebo kaže...

baš vam je bilo lijepo i zabavno... šteta što nisam mogla doći.
e, da... i ja bih recept za kanadsko pecivo!

Villa-loredana kaže...

živo se nadam da ću jednog dana se pridružiti, a platno i zdjela su za pet, i ja bi recept za kanadske kolačiće. To i je smisao ovakvih druženja, da se stvara prijateljstvo ili da se pronalazi, još jednom izreka je svijet je jako mali. Pozdrav. Loredana.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels