Solarij - vikend makeover!

nedjelja, 9. svibnja 2010.

bbbbbbbbbbbbbbbbbb
Moja draga klijentica koja me svojedobno angažirala da joj uredim stari ormar (prilog o tome pogledajte ovdje ) željela je osvježiti svoj solarij u strogom centru Zagreba. Nakon samo 2 dana napravljeno je puno manjih zahvata kako bi mu se podario mini makeover za maksimalno osvježenje interijera. Slikice sve govore, nadam se da vam se sviđa! Ukoliko se želite posunčati u ovom lijepom interijeru, svratite u solarij ORNELA ERGOLINE u Tomićevu 2 (kod Uspinjače).






Ovaj mali "beskućnik" koji blaženo spava na klupi je moja Nika koja me taj dan pratila jer nije imala školu. Umorila se od crtanja i vožnje Uspinjačom, pa usnula na klupici ispred salona :)

4 komentari:

Maja kaže...

Wow, kako sunčano! Mislim, Tea, nemam riječi!

Ninochka kaže...

tea, ne znam kaj mi se vise svidja zid sa cvijetnim dijelom ili sa suncem. nanos boje je fenomenalan. cijeli prostor je postao vrlo vrlo topao, istovremeno raskosno bogat. znas ono, kada udjes u marble house koju je vanderbilt sagradio za svoju zenu u newportu. ima jedna soba zove se gold room ili golden room (ok, jedno od tog dvoje), izgleda kao da je doista okupana zlatom. kombinacija je mramora i zlata, no osjecas se kao kraljica. ;) e pa svaka ce zena koja udje u ovaj solarij, dosla u trapericama ili dizajnerskom komadu odjece, izaci van s osjecajem bogatstva i raskosi ;) pun pogodak za lokaciju u staroj gradskoj jezgri. predivan rad, tea, no znas kak veli toni u htz: ti si favorit, i od favorita se uvijek ocekuje samo vise, nikada manje ;) ti, tea, nikada ne prestajes iznova izmamiti uzdah oh! wow! prekasno!

Sandra Z kaže...

Wow i Wow !!! Kao što su moje prethodnice rekle - sunčano i toplo :)) Prostor je jako lijepo uređen .. a vidim i jednu ružicu koja se "šepuri" ... sve djeluje jako udobno i privlačno, točno kako bi takav prostor i trebao biti :))

Biljana kaže...

Bravo Tea, obogatila si interijer, bojom, dezenom, izgleda fenomenalno.Kako si dobila, ovaj reljefni izgled (debljim nanosom boje)? Pozdrav iz Rijeke:)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels