Radionice, otvorena vrata, prezentacije!

četvrtak, 13. svibnja 2010.

Slijedećih par tjedana radimo punom parom! Podsjećam vas da sam unatrag nekoliko dana postavila razne bannere kojima se najavljuju novosti vezane za različite gradove,događanja, puno toga je novoga, stoga vas još jednom pozivam da dobro pregledate lijevu i desnu alatnu traku i pronađete radionicu ili promotivni događaj koji vam se sviđa. Sve navedeno se organizira u suradnji s NB H&A, čvrsto smo se pozicionirali u metropoli ali ne zaboravljamo ni sve vas drage kreativce diljem lijepe naše pa putujemo k vama ovih dana. Idemo na brzinu pregledati najvažnije i najzanimljivije termine može?

PETAK 14.05. - VIROVITICA - Oslikavanje čipkom
PONEDJELJAK 17.05 -ZAGREB - NB HOBBY&ART - Otvorena vrata (9-19h)
ČETVRTAK 20.05. - OSIJEK - razne grupe radionica
PETAK 21.05. - OSIJEK - razne grupe radionica
PETAK 28.05. - VRBOVEC - Otvorena vrata (10-19h)
PETAK 04.06. - RIJEKA - MIGOTIN - Otvorena vrata
ČETVRTAK 10.06. - OSIJEK - razne grupe radionica
PETAK 11.06. - OSIJEK - razne grupe radionica


Svi se rasporedi s pripadajućim temama i terminima nalaze u kategoriji RASPORED RADIONICA, a banneri s lijeve strane vas podsjećaju na najatraktivnija i aktualna zbivanja! Uf, sad kad malo gledam, zaista gust raspored, ali kako bi rekli u L'orealovoj TV reklami....... "jer vi to zaslužujete"! Pusa!






1 komentari:

Biljana kaže...

Ajme Tea, gust ti je raspored, ali kad pomislis koliko ces nas, uciniti zadovoljnima i sretnim, bit ce ti lakse...Na zalost, necemo se vidjeti 04.06. u Rijeci (konacno mi je odobren godisnji).Juce sam bila u Migotin-u, vlasnica mi je rekla da ce jedanput mjesecno biti Dan otvorenih vrata,suuupeeer tako da se vidimo drugi put u Rijeci.Zelim Vam, puno maste, kreativnosti i osmijeha na radionicama!!!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels