Radionice - mix!

petak, 21. svibnja 2010.

Sinoć sam se kasno vratila s prekrasnih radionica u Osijeku, čim mi stignu slikice slijedi mali info s našeg slavonskog druženja. U međuvremenu pogledajte što smo radili prošli tjedan - volontirali smo na mixu radionica za udruge "Krijesnica" i "Mali Princ" koji su nam poslali svoje djelatnike koje smo podučavali raznim kreativnih tehnikama. Cure su uživale, mnogo toga su i naučile a ono što je najvažnije, sve će te trikove i znanja moći koristiti u svom radu s bubanom dječicom, što je i bio primarni cilj - pomoći im da zajedno s mali ručicama rade lijepe i kreativne stvari. Početkom tjedna na radionici "Decoupage - filigran efekt" i "Shabby decoupage + čipka" napravili smo lijepe radove i naučili mnoštvo zanimljivih štoseva koje ćemo svi zajedno rado koristiti u našim budućim projektima. Pogledajte!


HUMANITARNA RADIONICA ZA UDRUGE "MALI PRINC" I "KRIJESNICE"




SHABBY + ČIPKA NA VJEŠALICAMA



DECOUPAGE - FILIGRAN EFEKT



3 komentari:

LadyA kaže...

Prekrasni radovi Tea! Žao mi je što nisam došla na radionice u Osijeku, s obzirom da mi je i to daleko kao i Zagreb. Nadam se da ću jednom uspjeti u naumu. Pozdrav!

Prekrasno!!!

Biljana kaže...

Svaka cast Tea, tako mi je drago, da si bila u Osijeku, Slavoniji, i kod njih zasadila sjeme kreativnosti i mastovitosti.Radovi su prekrasni, dobitna kombinacija Shabby decoupage + cipka (ja ju obozavam, usput ja sam Slavonka, koja zivi u Rijeci, zato sam sretna sto si otisla u Osijek...):)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels