Otvoreni ponedjeljak!

ponedjeljak, 17. svibnja 2010.

Natalija i ja često kažemo jedna drugoj kako na svakim Otvorenim danima nadmašimo sami sebe, no danas ste VI dragi naši gosti nadmašili i sebe i sva naša očekivanja!!!!! Bio je to dan u znaku kreativnih radova ponajprije naših stalnih kupaca i polaznika kreativnih radionica. Ja sam napravila 3 mala projekta s kojima započinjem večerašnji post a zatim slijede prekrasni radovi o kojima ću detaljnije ispod svake pripadajuće slikice. Uživajte u ovim radovima, nadam se da će fotke vjerno dočarati kako nam je nezaboravno bilo! HVALA VAM OD SRCA!




Krenula sam s osnovama COUNTRY PAINTING tehnike, obećajem da napredni tečaj sa puno trikova slijedi ubrzo! Imitacija kamena oduševila vas je i pod hitno ću je uvrstiti u raspored tjednih radionica kako ste i tražili - ove strukturne paste su fantastične! Patinirali smo zlatnim akrilom i TWIN COLOUR bojama a ukomponirali smo i POZLATU oko motiva.



Ovo je fotka s početka prezentacije CRISTALLIC PITTORICO, sutra ću objaviti i sliku završenog rada. U kombinaciji s akrilom, ova tehnika izgleda predivno, i nju ćemo uvrstiti u naš raspored radionica, a sve po principu "tražili ste - uživajte"!



Za kraj sam napravila i mali ONE STROKE PAINTING s maćuhicama po Katarininoj želji - nadam se da vam se dopada :) Novi početni i napredni tečaj ove popularne tehnike već je pronašao svoje mjesto u lipnju, provjerite raspored i predbilježite se na vrijeme!

A SADA RADOVI MOJIH DRAGIH KREATIVNIH KOLEGA I KOLEGICA

Kako sam i najavljivala proteklih dana, odlučili smo na ovim Otvorenim danima svima vama dati šansu da se okušate u svojoj omiljenoj tehnici i da sami odaberete što ćete i kako napraviti. Da kreativnosti ne nedostaje i da ste pravi majstori dokazali ste i ovim prekrasnim radovima, uživajte u ovim fotkama:




OSLIKAVANJE ČIPKOM & PITTORICO varijanta a i b




PITTORICO DECOUPAGE varijanta a i b



Zdenka pojašnjava tehniku GEL TRANSFER (svi su prestali disati i pretvorili su se u uho, bravo Zdenka, prezentacija je bila za 10!) Kreativci se skupljaju i započinju svoj rad na veeeelikom platnu!

GRAND FINALE

Dugo najavljivan događaj dana krenuo je malo iza 16h kada smo donijeli platno veličine 1,5 x 1m i podijelili ga u 6 polja - po jedno za svakog kreativca. Nevjerovatno je kako ste se odlučili za potpuno različite tehnike i zajedno napravili ovo remek djelo koje krasi naš zid u prostoriji za radionice. Klanjam se svakom od vas - majstorski odrađeno!




Radilo se punom parom, feniralo, farbalo, tunjkalo, mazalo, ljepilo..... sve u 16! P.S. naša Branka budno prati kandidate i drži situaciju "pod kontrolom" :)



Ovaj kreativan zanos trajao je puna 3 sata! Po prvi puta nam se pridružio i naš dragi Viktor, super simpatičan kreativac koji je dobio zadatak ispjevati pjesmicu na temu današnjeg uratka, na kraju posta pročitajte njegov literarni uradak: R.E.S.P.E.C.T! Postao je i službeno naš dežurni stihoklepac, pjesmica je odlična, nasmijala me do suza.



I što reći za kraj? Pogledajte ovaj divan rad! Pridržala sam ga za fotkanje da steknete dojam o njegovim dimenzijama, na zidu zaista izgleda moćno.



Ne, ovo nije haljina, to je moja radna kuta :) toliko sam bila oduševljena ovim projektom da ga jednostavno nisam mogla ispustiti iz ruku! A da ne bismo bili gladni od toliko posla, Natalija nas je po domaće sve počastila roštiljem - no više o tome u pjesmici koja slijedi. Definitivno dan za pamćenje!

VIKTOROV EP
(prenešeno u originalu s Facebook-a)

"...Evo prošao i ponedjeljak taj,
i svakoj lijepoj prići mora doći kraj.
Najprije smo nešto novo učili,
a poslije{uh, uh } se sami mućili.
Veliko platno na 6 polja,... Više
uzmi brate koje ti je volja.
Svatko svoje zauzeo polje,
a i ja sam bog"me zauzeo moje.
6 polja, 6 ljudi, 12 ruku,
i svako svoju mućio je muku.
Tea svima pomagala {tajno},
i u finalu sve divno i bajno.
moram priznat" i roštilj je pao,
nebi doma jeo ,samo da sam znao.
Bitumen danas nije imo" šanse,
ali ga Tea ćuva do iduće seanse.
Dasvidanja; to ćuo sam od Rusa,
tebi Tea jedna vel"ka pussssssssssssssssa.
...."

5 komentari:

Nasmijano nebo kaže...

bilo am je preluuuuudoooo!!! baš mi je žao što nisam mogla sudjelovati.

Ivana kaže...

O, Božeeeeeeee!!! Zašto sam ja uvijek popodne na poslu kad se ovakve stvari događaju???? Nisam sigurna, ali mislim da mi je dok sam ovo čitala, barem jedna ljubomorna suza pala. AAAAAAA! Radovi su mrak!

Villa-loredana kaže...

Prekrasno, prekrasno, veliki cmok na fotografijama i na trudu, i na svemu. Loredana.

mamakreativka kaže...

slike su prekrasne,a kao što sam i jučer rekla tea ti blistaš,a pjesmica je preslatka.pozdravčić.

Biljana kaže...

Hvala na fotografijama, koje su nam docarale vasu kreativnu atmosferu, a posebno na radovima...mrak su:)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels