Moji prvi pokušaji druženja sa šivaćom mašinom!

subota, 1. svibnja 2010.


Kako sam i obećala, ozbiljno sam se primila proučavanja raznih tutoriala po netu vezanih uz šivanje i prekrajanja, listam knjigice, upijam savjete iskusnih švelja i igram se sa ostacima materijala po sistemu uspjeha i pogrešaka. Moram priznati da sam poprilično tkanina potrošila dok nisam shvatila kako se neke stvari rade, i još uvijek je veliki posao učenja predamnom, ali ponosna sam na prvih par komada koje sam uspjela završiti, pogledajte sami, konstruktivne kritike su dobrodošle! Foto via nona





5 komentari:

Ninochka kaže...

sad jos preostaje da sebi napravis jednu na zabice i curke i ti ste opremljene za ove tople dane ;) a onda kad otkrijes pamigo (trgovina na pocetku vrapca s iznimno jeftinim tkaninama i stalnim popustima) gdje ce ti biti kraj ;) lina je ista mama ;) poglech misicu ;)

Biljana kaže...

Cestitam na volji i upornosti, meni haljinica izgleda izvrsno,na zalost nemogu dati nikakav konstruktivan savjet, jer nemam pojama o sivanju (eventualno nesto pokrpati, sto me je mama naucila, dok sam bila jos mlada...)

LadyA kaže...

Odlično! Sviđa mi se kako u malo vremena možeš postati pravi šivaći čarobnjak. Uspješno si napravila prve modne krpice, a s obzirom na to da ih tvoje male manekenke žele nositi već je sam dokaz uspjeha, zar ne?

Nena3110 kaže...

Svaki pocetak je tezak, ali tebi zaista sjajno ide.
Devojke su prelepe<3

Villa-loredana kaže...

Čestitam na širenju tvojih kreativnih područja. Cmok. Loredana.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels