Diploma za baku!

srijeda, 19. svibnja 2010.

"Zašto se bake i unuci tako dobro slažu? Pa zato jer imaju zajedničkog neprijatelja"!



Ova me izreka nasmijala do suza neki dan, i poslužila kao odličan uvod u večerašnji post. Ukoliko imate malog đaka, ova će vam ideja poslužiti da razveselite bakicu i napravite štosno iznenađenje sa svojim klincem. Još samo koji tjedan i gotova je školska godina. Kada đačka knjižica s lijepim ocjenama stigne kući, fotokopirajte stranicu sa ovogodišnjim peticama (i četvorkice su dobrodošle :) zamotajte papir u frulicu, izrežite običan krug od papira pa ga pečatirajte polovicom jabuke koju ste umočili u boju. Baka će sigurno s ljubavlju čuvati ovaj mali darak, a klinac će garantirano dobiti veliku pusu i par kunica za slatkač. Hm, a što će dobiti "neprijatelj"? Nemam pojma, ali svakako vam javim! :))) Foto via snackpicks

3 komentari:

Villa-loredana kaže...

Dobro jutro draga, dobro, jako dobro, ocjene na svjedodžbi su svakako i dio bakinog znanja, jer mnoge s unucima napišu zadaću, lektiru i sve ostalo dok mame i tate rade. Magneti su super ideja. Cmok. Loredana.

Josipa kaže...

slatko! na tvom blogu ima tako dobrih ideja... recimo ova bi mi bila korisna tek negdje za godinu dana (nećakinja će tada završiti prvi razred pa bi bilo zgodno da ovako razveseli bake), ali problem je što zaboravim na nešto ako odmah ne isprobam :))

Biljana kaže...

Kako drazesno, s ovakvim poklonom, definitivno se osvaja srce i suza u oku (naravno radosnica):)))

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels