Pozovite ptičice na kavu!

nedjelja, 25. travnja 2010.


Hm, naravno da ptičicama nećemo poslužiti kavicu u svom vrtu, no predlažem vam zgodnu ideju kako da im njihove omiljene sjemenke servirate u coffe stilu. Sve što vam je potrebno je pištolj s vrućim silikonom i nekoliko rasparenih šalica, tanjurića i čaša. Originalno - nema što! Foto via curbly Sličnu stvar možete napraviti i sa ostacima porculanskih servisa pa napraviti zgodne stalke za kolače i torte, samo tada ih nemojte ljepiti već pronađite odgovarajuće dijelove koji će fino "nasjesti" jedan na drugi kako biste ih mogli nakon upotrebe rastaviti i oprati. Poigrajte se, zgodne se kreacije mogu napraviti kombinacijom odgovarajućih dijelova zaboravljenih šalica, tanjurića, malih čajnika i boca.






Šalica za čaj ili bijelu kavu, jedan plići i jedan dublji tanjur, dvije staklene vaze i dva malo duža drvena štapa - s ovim počinjemo!






Na dno svakog pojedinog elementa treba nanijeti dovoljno vrućeg silikona pa ga pričvrstiti na slijedeći dio. Kada posložite sve elemente (zalijepite), umetnite dugačak i stabilan štap u posljednji element (vazu) i zabodite u zemlju. Svakako iskopajte dovoljno duboku rupu radi stabilnosti. Ptičice će vam biti zahvalne i svako jutro s vama na terasi "piti" svoju kavicu :)

1 komentari:

Damjana Ž. kaže...

Super ideja!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels