Original ili kopija? Oboje!

četvrtak, 29. travnja 2010.

Neobični detalji iznad, ispod i na ovoj prelijepoj komodi nagnali su me da s vama podijelim ovu fotografiju, nadam se da će vam se svidjeti ovaj mix&match stil koji odlično funckionira u vintage interijerima. Foto via showandtell-sausha




Komoda je definitivno restaurirani starinski komad koji se odlično uklopio sa replikama starog lustera i svijećnjaka. Na samom vrhu zida nalazi se gornja kruna Altdeutsch ogledala obrađenog u shabby chic stilu a tik ispod njega smjestila se i kopija starinske karniše na kojoj visi ovaj romantični vjenac od pruža i suhog cvijeća. Metalne vitice s kojih su sa mašnama spušteni okviri sa fotografijama vjerovatno su dijelovi neke stare ograde od kovanog željeza. Košarica, stara posuda za mlijeko, vintage stolna svjetiljka - sve se odlično uklopilo u ovaj neobičan kutak. Jeste li primjetili ovu bombon drvenu kutiju ispod komode? Original!!!!! Dakle, sve je u kombinaciji originala i kopija, a ova je fotografija dokaz da se odlično nadopunjuju.


7 komentari:

Ivana kaže...

Zar je uopće bitno što je kad je ovako dobro?

Ninochka kaže...

tea, hvala na objasnjenjima sto je sto, no sama obozavam ovakav stil. zovem ga "something old/something new" u svom osobnom zargonu. :) ponekad komad koji je full nov moze dobiti patinu starosti, dok stari a dobro restaurirani primjerak odjednom izgleda "novo" :) hvala i za link, ima puno zanimljivih stvari (obozavam tvoje linkove, vec ih imam u fav posebno spremljene kao teine preporuke) :)

Ariana Moj Hobi kaže...

Ja volim sve...i zato je za mene ovakav stil (svega i svačega) pun pogodak jer se jednostavno ne mogu odlučiti...
Ma tako sam sretna što je zapravo sve IN!
Hvala Tea!

Sandra Z kaže...

Pa svaka čast kreatoru(ici) ove divne kombinacije. Zaista ostavlja bez daha. Sviđa mi se ovako slaganje raznih stvarčica, novih, starih, ali ipak, na kraju, sa daškom starine .. :))

Villa-loredana kaže...

definitivno ok, imam od kad sam na mansardi mjesta i za to, ali zaista moram ili moramo do Hrelića s kamionom. Pozdrav. Loredana.

tina kaže...

obozavam starinske komode,svjećnjake.... još kad ga kreativne ruke ukrase i kad se postigne tah starinski štih.... genijalno!

Biljana kaže...

Tea hvala, sto si sa nama podijelila ovu fotografiju. Neobicno, raznoliko, ali zato fantasticno

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels