Kao školska ploča!

srijeda, 28. travnja 2010.

BOARDY premaz je vaša školska ploča na površini koju sami odaberete! Staklo, drvo, papir, keramika, plastika..... birajte! Donosim vam nekoliko ideja kako ih kreativno iskoristiti i svakidašnjim stvarima podariti nesvakidašnji izgled. Nema više naljepnica, papirića, blokića i selotejpa - kreda i spužva caruju ovog proljeća!




CREALL - BOARDY
Može se nanositi na sve površine, vodootporna je, nanosi se u 2 sloja. Suši se 24 sata i spremna je za crtanje kredom. Briše se kao i školska ploča, spužvom i vodom.



NB HOBBY&ART 80 ml - 33,50kn / 250 ml - 68,00kn




2 komentari:

Sandra Z kaže...

Ova boja već mi je dugo na popisu želja.. ali nikako da ju nabavim.. uvijek nešto drugo uleti. A baš je super ideja. Za neku ploču za kuhinju s drvenim okvirom, naravno obrađenim u shabby-u, s laganim decoupage-om (može i bitumen!) Baš zgodno :))

Ninochka kaže...

cekala sam neko manje pakiranje :) kak natalija pazljivo osluskuje nase zelje i odmah ih pretvori u stvarnost :* izvrstan ste tandem - ti i natalija. evo sada kad postoji manje pakiranje koje se brze potrosi i lakse utrosi, mislim da bu moja kuhinja dobila jednu plocu bash po mom ukusu :) radi se o starom okviru koji ceka novi zivot. :) malo daha mora, mirisa lavande, patine i evo ploca ;)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels