HC preporuka: Ninotchka & Sandra!

utorak, 20. travnja 2010.

Iako su dvije dame koje vam večeras želim predstaviti već dugo u kreativnim vodama i vrlo vješto barataju raznim tehnikama, voljela bih predstaviti vam njihove virtualne oaze u kojima možete vidjeti njihove radove koji će vas podjednako inspirirati i oduševiti.



Nives a.k.a Ninotchka, s kojom se često i rado družim u NB H&A trgovini, počastila nas je svojim "igralištem" na adresi ninotchkasplayground. Iako se radi o blogu koji je otvoren prije nekoliko dana, ovo je mjesto na koje ćete rado svraćati jer radi se o izuzetno kreativnoj ženi koja osim što lijepo radi piše i odlične tekstove, volim njen smisao za humor a zavoljet ćete ga i vi! Nives, od tebe puno očekujemo, navala na blog slijedi, s nestrpljenjem čekamo nove postove!



Sandra a.k.a Kreativka sa srcem, moja draga virtualna kolegica koju sam imala čast upoznati na našem zajedničkom druženju tijekom kreativnih radionica u Rijeci - kada bih je morala ukratko opisati u nekoliko riječi to bi otprilike izgledalo ovako: "oh la la, pink, shabby, romantic" Svratite li na njen blog zondraart i sami ćete ubrzo shvatiti zašto. Izuzetno talentirana kreativna duša s odličnim portfoliom vlastitih uradaka i zanimljivim štivom koje redovito objavljuje na svom blogu


3 komentari:

Ninochka kaže...

hvala, tea, ovaj moj blog je zapravo u potpunosti tvoja zasluga. kao hrcak brizno cuvah sve, no najljepse je podijeliti s drugima zadovoljstvo i srecu zbog neceg ;) hvala ti puno na pomoci i podstreku ;)

Zondra Art kaže...

Black/White hvala tipunoo ostala sam bez teksta!

Sandra Z kaže...

Ovi blogovi su za deset. Na mojoj su listi, gotovo svakodnevnih posjeta..... Inspirativni, veseli, zanimljivi, a o radovima da i ne pričam.... Samo tako dalje !!!! Lijep pozdrav, Sandra Z.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels