Giveaway, ključići i shabby!

nedjelja, 25. travnja 2010.

Donosim vam 3 na prvi pogled nepovezane priče, no sigurna sam da će vam se svidjeti svaka od njih, pa krenimo. Villa Loredana je napravila mali salvetni giveaway na svom blogu villaloredana stoga požurite, ostavite komentar i možda baš vi osvojite ovakav presladak paketić koji će vam stići s ljubavlju iz istarskog dragulja Peroja.



Javila mi se i Biljana iz Rijeke koja me očarala svojim shabby chic uracima, zaista su prekrasni, a njezin blog možete pogledati na adresi biljanashabby. Da vidimo koliko se brzo njezin broj sljedbenika sa 13 može popesti na puuuuno više, jer ona to svojim odličnim člancima i fotkama definitivno zaslužuje. Bravo Biljana, samo hrabro naprijed!




I na koncu, sjećate li se natječaja za "ključić - broš"? Nahvalili ste tutorial koji sam pronašla na internetu pa sam odlučila napraviti i mini natječaj. Žao mi je što su se na natječaj prijavile samo dvije kreativke, stoga sam odlučila nagraditi obje! Franka mi je poslala ove vintage ključiće-broševe i za ove predivne kreacije nagrađujem je s 2 paketića perlica, par metara čipke u traci i s nekoliko metara organza trake. Skromno ali od srca, nadam se da će joj pomoći da svoje broševe ukrasi s ovim vintage bojama koje sam namijenila.




Suzana je druga dobitnica nagrade, ugodno me iznenadila kada se pojavila na našim otvorenim danima u NB H&A u četvrtak a na torbi joj vise 2 preslatka ključić - broša! Čista petica za design, odlično je to napravila. A ovdje možete pogledati sve varijante koje je poslala na natječaj. Za taj smo je trud na licu mjesta nagradili s besplatnom kreativnom radionicom po njenom izboru!




Kao što možete vidjeti, nagradne igrice, natječaji i razne stvari koje se na ovom mjestu organiziraju su zaista vrijedne truda, odvažite se, budite hrabri i ponosni na svoje radove i prijavljujte ih, jer gotovo je sigurno da ćete prije ili poslije osvojiti neku slatku malu kreativnu sitnicu!


2 komentari:

Franka kaže...

Jeeeeee!!!!!
Tea, hvala Vam na super nagradi!!! Wow! :)))))
Puno pozdrava.

LadyA kaže...

Dali Franka ima svoj blog?!!?

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels