Broš - ključ + najava nagradne igre!

ponedjeljak, 5. travnja 2010.

Dobro proučite ovaj mini tutorial jer upravo kreće nova nagradna igra na HC blogu vezana uz ovu tehniku. Imate stari ključ? A par perlica? Krenite! Najljepši broš biti će nagrađen u HC stilu - malom ali slatkom nagradom. Natječaj se otvara danas, a glasovanje započinje u ponedjeljak 12.travnja i traje zaključno do 30. travnja. Fotke kao i uvijek, šaljite mailom. Sretno!




Odlična ideja za izradu originalnih broševa. I sama imam ladicu punu starih ključeva s kojima ionako ne znam što bih. Pogledajte kako se mogu iskoristiti ostaci nakita, perlica i ringića pa napravite svoj ključić - broš. Eto fantastične tehnike za izradu nakita, pogotovo za one poput mene koji nisu na "ti" sa žaboima, stoperima, nitima, žicama i sličnim :) Foto via squidoo




Stari kjuč dobro operite i posušite. Spužvicom ga obojite u crnu akrilnu boju ili se poslužite sprayom. Svakako obojite obje strane.



Uz pomoć mettalic boje na mjestima nanesite po želji: zlato, srebro ili bakar. Već sada će izgledati odlično - pohabano - pravi starinski detalj.



E sad.... perlice, dijelovi naušnica, žica....sve je dozvoljeno, pustite mašti na volju! Na sredinu ključa svakako morate postaviti nešto što će prekriti sredinu. Gumbić ili veća perlica, detalj sa starog broša.... Što god vas veseli!



2 komentari:

Pipistrela kaže...

Divna ideja i prelepi radovi kao i uvek kod Tee. Srecni praznici.

Ninochka kaže...

ovo je idealan natjecaj za sve curke koje rade nakit. bas me zanimaju uratci i kamo ce ih njihova masta odvesti. bravo i super ideja ;)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels