Bitumen freak!

ponedjeljak, 5. travnja 2010.

Veselim se ovom postu već tjednima, no, čekala sam fotkicu da vam ispričam priču o neobičnom rođendanskom poklonu. Naime, sjećate se kako sam početkom ožujka postavila blog button za sve ljubitelje bitumena? Nives (Ninochka) je otišla korak dalje i potrudila se napraviti mi originalan rođendanski poklon i dala otisnuti taj isti button na majicu.




Originalno, kreativno i otkačeno! Nemoram ni reći da je ovo postala i moja službena majica za radionice, svima se sviđa i sve si mislim kako nije fer da samuje u ormaru...... mislim da će ubrzo dobiti društvo u inačici s nekim drugim omiljenim medijem. Ljubičastim metallic prahom možda? :))

3 komentari:

Sandra Z kaže...

Uvijek ću ponavaljati - Bitumen je zaaaaakon !!!!!!! Potpisujem... lp Sandra Z.

Nasmijano nebo kaže...

woooooooooooooow, koja luda ideja!!! super je majica. tea, daj nam predstavi nives. ovo je njen prvi rad koji se može vidjeti a sigurno ima puno toga za pokazati. kako joj je samo pala na pamet tako dobra ideja. mrak! odlično!

Tea Jukić kaže...

Potpisujem sve što je Nives rekla, jedino me muči koja je od nas brbljavija ??? :)))) Moramo jednom pred publikom napraviti neko mini natjecanje u klafranju, ona je između ostaloga i izuzetno zanimljiv i elokventan sugovornik, mogle bi pričati satima :)))

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels