Košarice!

četvrtak, 18. ožujka 2010.



Vjerovatno su i vaši poštanski sandučići zatrpani raznim promotivnim lecima u kojima vas pozivaju na razne akcije i sniženja zar ne? Često u njima vidim vrlo jeftine košare od pruća pa predlažem da ih uhvatite na nekom sniženju i s malo tkanine pretvorite u ovakve ljepotice. Foto via sew4home. Na ovom zanimljivom mjestu možete pogledati i cijeli "korak po korak" tut u kojem su opisani svi koraci krojene i šivanja.

Spremam se za Viroviticu gdje me danas očekuju čak 3 kreativne radionice "Mozaik na drvenim kutijicama", a sutra ću vam tijekom dana pokloniti i detaljan izvještaj s jučerašnjeg rođendana NB Hobby&Art kad mi Natalija pošalje fotkice, još sam uvijek pod dojmovima, bilo je divnoooo!


1 komentari:

Ninochka kaže...

draga Tea, mislim da smo sve pod dojmom. bez ikakvih kritika i losih primisli, dozivjela sam ovu proslavu rodjendana kao do sada najbolje dane otvorenih vrata ;) bilo je sve super - od izradjenih predmeta, drustva, veselih NB-curki, pa do hrpe korisnih savjeta i uputa. i da ne zaboravim - bitumen ide na sve :*

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels