Easy - peasy košarica!

ponedjeljak, 29. ožujka 2010.



Volim ovaj izraz koji se doduše ne može doslovce prevesti ali značio bi nešto poput "super jednostavno", a ovaj me DIY projekt odmah asocirao na tu uzrečicu, sigurna sam da će vam se svidjeti i da ćete ga napraviti u čas posla! Foto via bystephanielynn Osim što ovaj projekt možete iskoristiti za predstojeće uskršnje blagdane, ovakve "easy-peasy" košarice možete napraviti za razne druge prigode. Čak bi odlično izgledale i kada biste napravili jednu malo veću pa u nju ušuškali božićne lampice i eto originalne podne svijetiljke! Ideja je napretek, neka ova posluži samo kao prva u nizu, sigurna sam da će vam štošta kreativno pasti na pamet. Uživajte!



potreban materijal: štrenica vune, štirka ili Decofestiger i jedan balon



Balon napušite i postavite u jednu zdjelicu - što je dublje u njoj to će veća gotova zdjelica od vune ispasti na kraju. Zamiješajte štirku ili pripremite Decofestiger.



Vunicu utopite u pripremljenu smjesu i postavljajte na balon u raznim smjerovima - što gušće to bolje, sami odredite koliko želite da košarica bude rupičasta.



Pričekajte da se dobro posuši (24h) i iglicom probušite balon. Volia! Košarica je gotova!



A što sve možemo napraviti s gotovom košaricom? Pogledajte!








2 komentari:

Sandra Z kaže...

Definitivno se slažem, Tea. Vrlo jednostavno, a ideja bezbroj - košarice za voće, svjetiljke, kutijice za vatu npr. u kupaonici... Super! Lijep pozdrav, Sandra Z. :))

Snježa kaže...

Izvrsna ideja, toliko jednostavnih stvari tu oko nas... samo treba mašte... Hvala na ovoj izvrsnoj ideji!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels