B'day u Vrbovcu , slatka tajna i Zadar !

četvrtak, 11. ožujka 2010.

Volim kremaste kolačiće iako i oni suhi mogu proći :)) Alkohol ne konzumiram jer radim, ali sokić neki ili kavica....... sve je to sutra dobrodošlo na otvorenim vratima u "Tratinčici" u Vrbovcu jer ću svoj ročkas proslaviti upravo tamo, na cjelodnevnim besplatnim prezentacijama i radionicama.

Još jednu dugo planiranu i napokon ostvarenu malu tajnu službeno mogu podijeliti sa svima vama: Dobila sam svoju rubriku na portalu ZADOVOLJNA. Zove se "Uradi sama" i zamišljena je kao mjesto na kojem možete pronaći razne savjete i trikove za uređenje svog doma, kao i male tutoriale. Posebno me veseli i poseban kutak za klince koji će tamo naći svoje mjesto. Trudit ću se ne ponavljati sadržaj s bloga kako biste i tamo mogli pronaći razne nove zanimljivosti. Moći ćete čak osvajati i besplatno sudjelovanje na našim radionicama kako u Zagrebu tako i u ostalim gradovima u koje vam dolazimo.

Kad smo već kod toga....... šapnut ću vam nešto: Vidimo se u Zadru!!!! I to već jako brzo, no detalji slijede u ponedjeljak!

Kako sam sutra cijeli dan odsutna a u subotu nastavljam u Zagrebu u poslijepodnevom terminu, želim vam ugodan vikend, uživajte u snijegu, budite kreativne i čitamo se opet u nedjelju. Pusa!

Neizostavnih par slikica za vikend inspiraciju
Foto via vintagerosedesigns





4 komentari:

Sandra Z kaže...

Čestitam Tea na rubrici. S pažnjom ću pratiti i to mjesto kreativnih ideja. Slikice su preslatke, prava romantika. Ugodno se provedi, malo rada, malo zabave.... Vidimo se i čujemo. Lijep pozdrav, Sandra Z.

sandra kaže...

E pa sretan B'day!!!!
Nadam se da ćeš ga super provesti!!!!

I hvala ti za ove predivne slićice!!!
Pasem oči!!!

Pozz!
Pink Sandra!

Šestinčanka kaže...

Čwaritam ti još jednom uz želje da ti se ostvare sve želje i snovi.

Ninochka kaže...

tea, happy b-day i super se provedi s curkama u vrbovcu :) nadam se da bu puno finih finih kolaca, jer se tamo ipak odrzava sajam "kaj su jeli nasi stari" s kojeg doma ides punih vrecica i danima hrustash doneseno ;)

hugs i fala za predivan romanticni kolaz. smijem reci "ja bih sve to!" :)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels