6 things about me!

subota, 20. ožujka 2010.

Nataša (Leptir) i Maja (Kreativan nered) su me pozvale da se pridružim ovom simpatičnom načinu upoznavanja blogerske zajednice gdje se u 6 slika predstavljamo sa nekim manje znanim činjenicama u slikama i nominiramo druge blogere da slijede ovaj primjer. Nadam se da će vas ove "fakte" zabaviti, jer kladim se da niste imali pojma da:





Nepopravljivi sam romantičar - apsolutno sve gledam i vidim kroz ružičaste naočale. U svemu vidim ljubav a kada bih imala Alter Ego to bi definitivno bila Izzy Stevens iz "Uvoda u anatomiju". Šmrc, gulp, romance.......



Opasno je i alarmirajuće koliko Coca Cole mogu dnevno popiti! Znam, znam, nije zdrava ali jednostavno se ne mogu oduprijeti ovim "bitumensko smeđim" mjehurićima!




Neprikosnovena sam kraljica kiča! To što ja mogu nabaciti na sebe i /ili u svoj interijer granični s dobrim ukusom - kao mala vrana, glavno da se sjaji, da blješti i da je šareno! Znam, znam nije cool, ali ne mogu si pomoći - boje su moj život!




Još od malih nogu ne propuštam Eurovizijska natjecanja, pa čak i sad debelo nakon 30-te ovo je moj omiljeni glazbeni show, totalni sam fan! Sjećam se da sam nekad s prijateljicama radila i tabelice s nekoliko kategorija i igrala se žirija!



A što mogu puno pričati? Mislim da je to prvo što svima padne na pamet kad me se sjete :) U stanju sam satima pričati na telefon, na cesti, na radionicama, na kavi...... uglavnom, ne gasim se tako lako!



Brrrrrr! Panično se bojim letenja. Iako sam nekoliko puta putovala avionom to je iskustvo koje mi pri samoj pomisli na idući let tjera strah u kosti! Jedan od strahova za koje sam sigurna da ga se nikada neću riješiti.

Nominiram Clloe, Zondru, Drenku, Sandru Z., Šestinčanku i Villu Loredanu da se pridruže i opišu u 6 slika! Pusa


3 komentari:

Maja kaže...

Naša romantičarka :)
Tea, na iduću radionicu nosim kolu!

Sandra Z kaže...

Marljivo pišem svojih malih 6 istina. Dobila sam poziv za igru i od Izzy. Super je ova igra upoznavanja. Sada znamo s čime te možemo pridobiti: kola i CD paket svih epizoda Uvoda u anatomiju. Lijep pozdrav :))

Villa-loredana kaže...

Prihvaćam opis, marljivo će se opisati, tako da kad se sretnemo negdje da se odmah prepoznamo. Moram samo iskopirati pitanja tako da bude sve ok. Pozdrav. Loredana.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels