Scrapbooking u dolasku!

utorak, 2. veljače 2010.

Prije 2 tjedna sam pisala o novostima koje je Natalija donijela iz Pariza, a sada je vrijeme da nastavimo s drugim dijelom iznenađenja i najava. Dakle: SCRAPBOOKING! Pregledavajući vaše blogove i radove vidim da ste mnoge oduševljene ovom tehnikom, često je koristite i na razne se načine snalazite kako biste nabavile pribor i alat koji vam pomaže u izradi raznih papirnatih kreacija. Pogledajte samo što nam je u dolasku u NB Hobby&Art:



Pogledajte ovu raskoš pečata! Napokon i u većim dimenzijama od uobičajenih, nema čega nema, a moj je favorit definitivno ova slatka ptičica u kavezu (možete li je pronaći?)



Pištolj za vosak! Umjesto silikon patrona kakve koristimo u pištolju za vruće ljepilo, u ovaj se umeću patrone voska u boji kako biste mogli pomoću pečata (pogledajte alfabet s desne strane) utiskivati monograme i razne oblike. Genijalan štos koji me podsjeća na starinska ljubavna pisma. Ah, totalno romantično!



Malo bi nam ovi predivni pečati značili bez raznoraznih tinta. Mat, sjajne, sedefaste, metallic, pa još raznorazni embossing i water colour tinte...... sve nam to dolazi!


U pripremi su još jedna OTVORENA VRATA SUBOTOM za koju se već dulje vrijeme pripremamo, čekamo samo da nam stignu ove divote (i naravno, novi rižini papiri, filc asortiman i dr.) Na vrijeme ćete kao i uvijek biti obaviješteni o točnom datumu, a tada ćemo na licu mjesta prezentirati sve ove nove artikle i pokazati vam svu njihovu raskoš.

2 komentari:

Ninochka kaže...

mogu samo reci WOW! pogledaj dolje ove kocke s tri pecata - idesh. pticice su preslatke :) bas za neke romanticne detalje. scrapbooking mi je super, i do sada sam ga radila na svojim home albumima na kompu, no kako je tesko nabaviti materijal, odustala sam od izrade ostalog (znala sam poklanjati dnevnike i fotoalbume izradjene tom tehnikom no stoji te zivaca dok nabavis sve kaj ti treba, a ponuda je vise nego limitirana) :) jedva cekam nova druzenja :)

crafts kaže...

vas dvije mi očito pokušavate zadat srčani udar :D di će mi bit kraj kad ovo napokon dođe kod nas :D zbogom ebay :D

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels