Puf, pant, uh..... preživjeli smo jučerašnji dan!

petak, 26. veljače 2010.

Totalni sam antitalent za sport! Ali pretpostavljam da svi ljudi koji se obožavaju dizati ujutro u 6 sati (poput našeg gradonačelnika ??) kako bi prije posla otrčali par kilometara osjećaju jednako kao i ja jučer nakon naših otvorenih vratiju! Dakle, krenuli smo u pola 9, a završili u dubokoj noći. U dućan se jedva moglo ući, dolazili ste u grupama, strpljivo gledali i čekali red za pitanja i razna pojašnjenja - HVALA VAM OD SRCA!



Nadam se da ste uspjeli saznati neke nove stvari, i vidjeti u živo sve divote koje vam je Natalija pripremila. Iako sam već pri kraju padala s nogu (hvala, hvala, hvala na keksićima, lizaljkama, bombonima, čokoladicama i kiflicama koje sam dobila!!!) ništa se ne može usporediti s ovako slatkim naporom i umorom, kad vidim vaša nasmijana lica u trenutku kad otkrijete neki novi trik. Kako sam vam svima jučer i obećala, postavila sam kratke natuknice i pojašnjena za svaku tehniku koju smo jučer prošli zajedno.



Iskreno se nadam da će i svima ostalima ove upute koje su postavljene s desne strane alatne trake biti zanimljive. Ostavit ću ih na blogu tijekom vikenda onda ih selim u poseban link kako biste ih i ubuduće mogli pregledavati. Jurim se pripremati za današnju radionicu u Vrbovcu, radimo patchwork na jajima! Niste se još prijavili? Pa što čekate, dođite bit će nam odlično! Voli vas vaša Teica!

1 komentari:

Ivana kaže...

Mila naša, diši duboko, pij puno tekućine, jedi voće, gutaj vitamine i stay beatiful!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels