3D decoupage i Shabby No. 3 radionica!

nedjelja, 21. veljače 2010.

Što se događa subotom? Dvostruke radionice u NB Hobby&Art-u! Jučer smo imali dvije teme, 3D decoupage na predivnim terrracota podlošcima i drugu reprizu shabby chic radionice koja vas je toliko oduševila da se počeo popunjavati čak i četvrti termin! Shabby je standardno bio odličan, s tim da smo jučer po prvi puta i u živo isprobali naše nove silk rižine papire i naprosto smo oduševljeni kako motivima tako i njihovom kvalitetom jer lijepe se bezgrešno!









Vesela ekipa u "shabby" zanosu - ovaj puta smo se raspametili za romantičnim motivima, dobrih pa minuta smo se dvoumili koji motiv da izaberemo, teško se odlučiti između svih tih divota!



Prije shabby radionice mijesio se keraplast za 3D efekt na motivu pisanica sa ludih novih salveta u ponudi. Red za pranje ruku je bio duuuug..... baš smo se dobro umazali ovaj put!



Ovako su ispali naši gotovi terracota radovi: struktur quarz pasta za podlogu, keraplast ispod decoupagea, bitumen na rubovima i poseban detalj - sisal - jajčeka su dobila svoje pravo malo gnijezdo! Sisal smo iskoristili i za vješanje ove pločice za zid.

3 komentari:

Nenad kaže...

I like it!

Ivana kaže...

Nije ni čudo što su svi termini uvijek puni - ja bih na svaku radionicu. Baš svaku. Svaku, svaku, svaku!

Villa-loredana kaže...

Hello Tea, uvijek slinim za tim vašim radionicama, ali doći će maca na vratanca pa ću vam se pridružiti u drugoj polovini ove ili početkom iduće, naime godine su tu i pridružiti ću se ekipi kao što je naša draga Rockgranny. Cmok iz Peroja. Loredana

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels