Ukrasite papirnate stropne visilice!

srijeda, 20. siječnja 2010.

Hm, imate li i vi običan bijeli papirnati luster iz Ikee? Nemate? Imate ih i u Kiki i Mercatoneu za bukvalno par desetaka kuna. Pogledajte kako ih možete ukrasiti i napraviti "oh-so-sweet" svijetleću čaroliju za svoju sobu! Foto via craftynest





bijeli pomponi u traci (ili pojedinačno) + pištolj za vruće ljepilo




bijele svilene ivančice + pištolj za vruće ljepilo

Naravno, uvijek postoji tisuću varijacija na temu, ovo su samo dvije osnovne ideje, možete ih razraditi po svom ukusu. Pazite samo da su stvari koje vrućim pištoljem aplicirate na ovakva sjenila dovoljno lagana jer je i njegova konstrukcija nježna. Dozvoljene su sve boje razni motivi, jedini je imperativ da se zabavljate i uživate!

6 komentari:

Ivana kaže...

I bi svjetlo! Odlično, odlično!

Tanema kaže...

što je ovo slatko! osobito ovaj s ivančicama! divno!

Leptir kaže...

prekrasno! i meni je ovaj s ivančicama MRAK!

Ninochka kaže...

vidjela sam jednom u nekom od dekor casopisa tu ideju, no ono sto mene muci - gdje nabaviti cvijetne girlande? nisam ih vidjela kod nas za kupovinu, a cvjetici koje i mozes nabaviti komadno su preskupi za ovakve kreacije. zahvalna za info gdje nabaviti npr nesto ovako.

Anonymous kaže...

Zanima me gdje mogu naći pompone na traci jer sam surfala, a ništa nisam našla:-(

Tea Jukić kaže...

Pompone u traci možete nabaviti u trgovinama koje prodaju opremu i materijal za TAPETARE,odnosno, štofove, tapicirunge, spužve i sl. Tamo ih ima sigurno jer se često stavljaju umjesto "franži" na foteljama i trosjedima.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels