Radionica: Pittorico na staklu - Danas i sutra!

petak, 8. siječnja 2010.

Uh, slatkog li umora.... vratila sam se s radionica u Vrbovcu, naravno kao i uvijek bilo je puno, veselo i poprilično tiho :) To samo znači da su moje polaznice koncentrirano gledale u svoje prekrasne staklene slike koje su napravile tehnikom pittorica i decoupage ( s papirima), a njihovi uzdasi na kraju kada su okrenule svoje staklene čarolije bile su najbolja potvrda da je i ovo bila još jedna uspješna radionica. Sutra imamo nastavak u Zagrebu u NB Hobby&Art, trgovini gdje radimo pittorico na staklu u čak 2 termina a ovu će subotu i našu prvu ovogodišnju radionicu otvoriti klinci na dječjoj radionici na kojoj ćemo čarobirati kuglicama, žicama, bojama, glitterom..... radit ćemo fenomenalne stonoge! Još uvijek ima mjesta, prijavite svoje najmlađe ovdje.


Prošli sam tjedan napravila ogledni primjerak kod Natalije, meni se jako dopada, nadam se da se na fotkici vide svi prijelazi i prelijevanja boja što je smisao i cilj ove izuzetno atraktivne tehnike.



Namjerno sam koristila samo sivkaste i svijetle nijanse, kako bi u prvom planu iskočilo voće sa salvete. Sutra radimo s decoupage papirom, efekt je vidjet ćete potpuno drugačiji. Budite kreativni i veseli, uskoro kreće nova nagradna igra, pripremite se i prijavljujte, no o tome više tijekom vikenda. Pusa!


2 komentari:

Nena3110 kaže...

Ne mogu ni zamisliti kako se stvara ova lepota, ali sam zadivljena i zanemela, prelepo je, prelepo, vise nemam reci!
Bravo!!!

Tanema kaže...

kao da bi ti mogla napraviti nešto što nije predivno!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels