Stanislava & quilting!

nedjelja, 20. prosinca 2009.



Ugodno sam se iznenadila primivši mail od simpatične Stanislave koja me pozvala da posjetim njen blog krpeizakrpe gdje možete vidjeti prekrasne radove u svim tim divnim tehnikama kojima neznam ni ime :) U svakom slučaju ovo je pravo osvježenje u našem kretivnom svijetu, sigurna sam da će vam se njeni radovi svidjeti a donosim vam i ulomak iz njenog maila kojeg bih iskoristila i pozvala sve vrijedne quilterice i patchworkerice da se jave svojim radovima kako bismo svima pokazali da vas ipak nema tako malo......veselim se vašim radovima. Bravo Stanislava, tvoj blog je zaista ugodno iznenađenje!


" ...bavim se patchworkom, odnosno quiltingom. Kao što vjerojatno znaš u Hrvatskoj nas je relativno malo, znam da Ivana iz Splitaizrađuje posteljinu za djecu, kao i Maja iz Sl.Broda, i da udruga "Deša" iz Dubrovnika radi nešto i mislim da nas puno više ni nema.Realno je pretpostaviti da ima još žena koje to rade ali ih nema u javosti..."

2 komentari:

Ivana kaže...

Totalni sam seljo beljo za šivanje, a ovo izgleda fantastično! Možda sve nas koji smo u nekom zanosu ne znam čega kupili šivaće strojeve natjera da konačno odemo na taj tečaj šivanja kojim smo prijetili ukućanima,a sebi ga obećavali! Hvala ti na otkrivanju svih tih prekrasnih ljudi i njihovih radova!

Nena3110 kaže...

Hvala tea, što nam predstavljas ovako sjajne umetnike, i prelepe blogove!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels