Romantika, romantika, romantika!

utorak, 1. prosinca 2009.

Jedno od mojih omiljenih mjesta na koje rado i često navraćam je definitivno i shabby roses cottage. Za danas sam nasumce odabrala 2 prekrasne fotografije koje svaka za sebe govore više od tisuću riječi...



Ovo je definitivno jedna od ljepših torbi koju sam vidjela i svakako bih voljela imati nešto slično. Na moju veliku žalost, nisam spretna s iglicom i koncem tako da ću do daljnjega samo čeznutljivo gledati u ovu divotu i sanjati..... Ukoliko netko od vas misli da bi je mogao napraviti, molim vas da me kontaktirate mailom pa da naručim ovaj božanstveni predmet žudnje! :)


Nije li preslatka ova malena torbica/futrola? Gledajući je pada mi napamet slijedeći postupak izrade: Od bijelog mekanog filca napraviti futrolicu i jedan kraj ostaviti otvoren. Na gornjem vrhu našiti ukrasnu čipkanu trakicu. Ljepilom za decoupage na tekstilu napraviti ovakvog slatkog anđelčića. Ružice i listiće ispod motiva napraviti tehnikom filcanja. Hm, mislim da je to-to! Ukoliko netko ima bolji tutorial ili drugačiju varijantu, dapače, pošaljite svoje ideje da ih podijelim sa svima vama!

2 komentari:

Anonymous kaže...

Torbica je stvarno prekrasna i ja volim ovakve slatke i unikatne stvarčice, one zrače jednostavnošću a opet su toliko posebne!!! Ako nađeš neku kreativnu i spretnu krojačicu obavezno javi!!!!
Petra

Anonymous kaže...

Ja sam ODUUŠEVLJENA što sam pronašla ovu stranicu.Toliko pametnih a jednostavnih savjeta!!
Torbe su moja opsesija i možete to vidjeti na mojoj stranici na FACEBOOKU-MICE TORBICE NAKIT SITNICE i probat ću napraviti ovakvu sličnu.Najjljepši pozzz,Snježa <3

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels