Radionica: Čipka na platnu!

nedjelja, 20. prosinca 2009.

U subotu kada su snježne pahulje najgušće padale, okupili smo se na našoj tradicionalnoj subotnjoj radionici u NB Hobby&Art trgovini, kako bismo zatvorili ovogodišnju sezonu kreativnog druženja. Čipkom smo oslikavali okvir slike na platnu koja je na koncu zahvaljujući raznim tehnikama koje smo kombinirali izgledala poput pravog ulja na platnu, a radilo se zapravo o salvetnoj tehnici i laganom pittoricu. Sve su polaznice bile oduševljene konačnim rezultatom a što je najvažnije, svlladavajući ove dvije tehnike i same su ubrzo došle na ideje kako razne stvari mogu začiniti na sličan način. Super smo se zabavljali i puno toga naučili, jedino što nam je na tren oduzelo dah je bio pad jedne od polaznica koja je nespretno zakoračila i poskliznula se! Draga Kety, nadam se da je nogica bolje i da udobno zavaljeni pod toplom dekicom u fotelji s kistom u ruci stvarate nešto prelijepo! :):):) Eto, pravi zimski ugođaj, pahuljice, zima, klizanje....




Koristim ovu priliku da se još jednom od srca zahvalim svim polaznicama radionica u 2009. godini i bannerom koji je jučer postavljen najavljujem novu sezonu 2010. Škicnice i provjerite kakve smo vam prekrasne radionice pripremili. Raspored će se tijekom tjedna nadopuniti i opisima pojedine tehnike kako bih vas dodatno motivirala za prijavu. Ah da, veliki pozdrav simpatičnoj gospođi koja je ponukana mojim člancima o ukrasima od filca odlučila napraviti prekrasna srca s gumbićima i mašnama, jedva čekam da mi pošaljete slikice!




VIDIMO SE DOGODINE!


1 komentari:

Nasmijano nebo kaže...

draga tea, premalo je reći hvala za sve radionice na koje smo došle ili ne došle jer smo bile spriječene. uvijek se potrudiš da što više naučimo, ako ne na radionici, onda preko tvojih postova u kojima sve lijepo i konkretno opisuješ. zakon si!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels