O dragoj Diani, divnom brošu i zrncima dobrote!

ponedjeljak, 14. prosinca 2009.

Često me pitate odakle crpim snagu i volju za nesebično dijeljenje znanja, spoznaja i slikica. A moj je odgovor uvijek isti: "Zato što zaista vjerujem kako se dobro dobrim vraća i kako vas svako zrno dobrote koje posijete nagradi nekim prekrasnim cvijetom". Prije malo više od mjesec dana, pomogla sam Diani da napravi novu pozadinu i još par sitnica na svom blogu madebydiana. Nikada se nismo upoznale, čak niti čule telefonom, ali to je bio početak jednog virtualnog prijateljstva koje je danas u obliku poštara pozvonilo na moja vrata!





Prije par dana iskreno sam se divila njezinom prekrasnom nakitu koji izradjuje (svakako pregledajte cijelu galeriju na njenom blogu, radovi su prekrasni) i odjednom stize mail sa slikicama koje slijede:



A što sam drugo mogla nego šmrcnuti, obrisati suzice radosnice i zahvaliti joj se ovim postom! Diana, hvala ti na prelijepom brošu, na njemu kao da piše moje ime, to su te boje, to je taj vintage štih koji obožavam, jednostavno je savršen. Zamolila sam je da mi mailom pošalje i kratki tutorial o izradi, radi se o mokrom filcanju, ali odlično su prikazani koraci, tekst je suvišan! Pored gotovog nakita sve njezine artikle možete i naručiti "custom made" i odabrati motive i boje. Ma može li ljepše od ovoga?

6 komentari:

Diana kaže...

Evo sad i meni suza radosnica u oku :)! Draga Tea, hvala tebi na preljepim rijecima i na prostoru koji si mi posvetila na svom divnom blogu! :*

Ivana kaže...

Stvarno nemam pojma što bi značilo "mokro filcanje", ali broš je izvrstan, a gesta izuzetna. Idem sad brzo do Diane nešto naučiti ili se samo diviti.

Šestinčanka kaže...

Dianini radovi su predivni. Prošle godine je i mene s njima iznenadila, Tako da znam iz prve ruke.

Diana kaže...

Smrc...Hvala vam cure! Volim i ja vas!

Ninochka kaže...

iskreno niti znam raditi s filcom niti sto je mokro filcanje (ok sad sam proguglala pa sam malo pametnija), no boje su fantasticne - tea vidim da smo obje sklone ljubicastim tonovima :) diana, blog ti je prepun lijepih radova :)

Nena3110 kaže...

Pratim ovaj blog, i sta reci, sjajan je!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels