Mali HC dar!

četvrtak, 17. prosinca 2009.


Ugodno sam se iznenadila kada sam vidjela koliko vas voli, prati, kupuje i uživa u Art&Decoration magazinu! Kako imam zaista dosta veliku zalihu, odlučila sam svoja 4 duplića pokloniti nekom od vas. To su prošlogodišnja, čak i starija izdanja, ali njihovi su interijeri i prilozi zaista bezvremenski stoga su uvijek aktualni. A što trebate učiniti da ih dobijete? Hm, ajmo ovako: Pošaljite mi mailom božićnu kuglicu koju ste sami napravili ove ili neke od prethodnih godina. Rok za prijavu je 22.12. a čim pristignu prve fotkice, stiže i anketa u kojoj možete glasati. Pobijednik odnosi 4 primjerka Art&Decorationa + 1 primjerak Maison&Travaux magazina! Jel pošteno? :):)

Kao da je znala, jučer mi je draga Branka poslala kuglice koje je napravila inspirirana francuskim člankom. Postavljam njene radove a ovaj će se post nadopunjavati radovima kako ih budete slali kako biste ih sve imali na jednom mjestu radi olakšanog pregleda i glasanja.



Branka Juriša, Zagreb




Željka Šepec, Zagreb



Valentina Petanjek



Marija Pupić



Stanislava Simon

4 komentari:

Branka kaže...

Kao da sam znala, jučer sam vam poslala slike kuglica na gmail.com pa se nadam da će ući u vašu akciju za glasanje.

Tanema kaže...

tvojim iznenađenjima nikad kraja! Podsjećaš me na Djeda Mraza!

Ninochka kaže...

prva brankina kuglica je zaista pravo malo remek djelo. stoga, bez ljutnji ostalim ucesnicama, glas dobiva ona temeljem te prve predivne kuglice. na druge dvije imam hrpu dobronamjernih zamjerki, no bozic je pa cemo zamjerke baciti i ostaviti samo dobro :) bravo branka, nadam se da ces ih napraviti jos kao sto je ova prva sa slike :)

Anonymous kaže...

Sve su lijepe ali su mi Marijine nekako najorginalnije (: moj glas ide njoj

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels