Final HC surprise!!

srijeda, 23. prosinca 2009.




Dakle, navikli ste već da vas često iznenađujem i znate da ovdje uvijek možete očekivati neočekivano :) Čitam grozne vijesti ovih dana, svi prijatelji se žale, nikome ovaj Božić neće iz ovih ili onih razloga biti tako lijep i bogat kao neki lanjskih godina. I kako moje ljubičasto srce reagira na svu tu depresiju? Ovako:

UKIDA SE NATJEČAJ
"ŽELIM NOVI BLOG"!


zašto?

PA ZATO JER SU SVE NATJECATELJICE UPRAVO POBJEDILE ODLUKOM GLASAČA I HC BIRAČKOG TIJELA U SASTAVU: Tea, Neven, Nika, Lina i pridruženi član žirija maca Eli.

Cure, sve ćete dobiti nove blogove na poklon i to ovim redoslijedom:

1. Šestinčanka (do konca godine)
2. Ivana (škicnite njen blog diomene, tamo se čarolija
desila prije 2 dana)

3. Nena (do konca godine)
4. Vera (prvi tjedan 2010.)
5. Josipa (prvi tjedan 2010.)

Slijedom novonastale situacije, pozivam ŠESTINČANKU I NENU da provjere svoj mail kasnije večeras, gdje ih očekuje mali upitnik koji će mi pomoći u kreiranju njihovih novih blogova. Draga Vera i Josipa isti takav upitnik mogu očekivati drugi tjedan.

Ovo je jedini način da navučem osmijeh na barem 4 draga lica večeras, stop depresiji, stop ružnim vijestima, veselimo se i učinimo nešto lijepo jedni za druge!

9 komentari:

Nasmijano nebo kaže...

Ovo je prekasan "ljubičasti" poklon iznenađenja curama koje su se natjecale. Ovakvi nesebični pokloni su pravi lijek protiv depresije ali i pokazatelj da ljepotu i dobotu možemo i sami stvarati svojim srcima i dušama. Evo, Tea je prva krenula...

Diana kaže...

To se zove bozicni duh!!! Bravo Tea!!!

Izzy kaže...

Ovo je doista prekrasan poklon sa najvećom mašnom na vrhu! Čestitam cure!

Tanema kaže...

Ti si živi dokaz da postoje vile i anđeli i Baka i Djed Mraz i sve u što treba vjerovati. Toliko ljubavi, nesebičnosti i davanja može proizaći samo iz velikog srca kakvo imaš ti.

Šestinčanka kaže...

Božek dragi sad sam tek vidila, kakav sam poklon dobila pod bor. Pusa Tei i curkama.

Ninochka kaže...

Tea, rekoh vec da si nasa dobra vila, no ovaj potez je to pokazao svima - imas najvece i najvelikodusnije srce :) Hvala Ti sto si mi u ova tmurna vremena kada trazis zraku sunca pokazala svjetlost :* Svako dobro Tebi i Tvojoj strumfasticnoj obitelji, a Eli mmrrr salju Khan i Mushu :)

iris kaže...

mogu se samo pridružiti svim lijepim gore napisanim riječima :)
čestitam dobitnicima i divim se Tei....uzor si nam da i mi postanemo bolji ljudi...pusa
sretan Božić svimaaaaa

Branka kaže...

Dar u pravom božićnom duhu. To može samo Tea. Već sam jednom napisala, da je nema, trebalo bi je izmisliti.

Josipa kaže...

ne mogu vjerovati, baš me ugodno iznenadio vaš mail... već sam se pomirila s tim da će Nena pobijediti i osvojiti redisgn bloga, ali ovo nisam očekivala... najljepše se zahvaljujem i želim sve najbolje za božićne blagdane :) uskoro ću odgovoriti na mail :) sretan božić!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels