Cure, najbolje ste!

petak, 4. prosinca 2009.



Često vam se svima zahvaljujem na predivnim komentarima i mailovima, no večeras bih se posebno željela ovim postom zahvaliti na vjernosti, optimizmu, velikim srcima trima prekrasnim ženama i to ovim redoslijedom:

Katarini (tanema)
šašavice jedna, radovi su ti prelijepi, hitno popravi fotoaparat da se napokon vidi sva tvoja raskoš i kreativnost u punom sjaju!

Željki (nasmijano nebo)
zmajčice, obožavam tvoju "cool wannabe" karizmu i s nestrpljenjem očekujem tvoje reciklirane eko-projektiće!

Claudiji (clloeart)
vilo naša primorska, svojim si nas posljednjim postom i slikicom stolice sve ostavila nijemima, uvijek sam vjerovala u tebe, postala si prava majstorica, bravo!

Sigurna sam da mi nitko od vas neće zamjeriti što večeras odabirem samo ove 3 dame, ali one znaju zašto! A svi vi ostali ako ste pomislili da se vaše ime neće naći u jednom od budućih postove zahvale ...... grdno ste se prevarili! Pusa velika svima!!!

3 komentari:

Tanema kaže...

uspjela si,mene, zadrtu ironičarku natjerati da se tako razniježeno nasmijem ... a neću ti priznati da su mi zasuzile oči... Hvala ti , moja divo!

ajme Teica,pa opet iznenađenje!! krasno,iz sveg srca ti zahvaljujem...a tako smo se slučajno našle,upoznale...sudbina!!! :-)) hvala ti na svemu i vjeri u mene i moje radove!! kiss

Nasmijano nebo kaže...

i ja sam ostala bez teksta i ne znam što da napišem... ali... sve ionako znaš...

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels