All I want 4 Xmass!

petak, 11. prosinca 2009.

Još malo i krećem na naš drugi OTVORENI PETAK U NB HOBBY&ART-u! Sigurna sam da će nam današnji dan prepun besplatnih prezentacija, promocija i raznih iznenađenja projuriti u trenu kao i prošli put! Svakako navratite na naš kreativni party! A za sve vas ostale, here's a little something!

Darovi u posljednji čas, ideje za omotavanje poklona, sve će vam to zatrebati za manje od 14 dana..... marljivo ih skupljam i dijelim s vama, uživajte! Foto via craftstylish



Običnu limenku od kave omotajte nekim lijepim papirom. Unutra ubacite pržene bademe. Pasent trakicom omotajte na 2 puta i na vrhu utaknite grančicu mirisnog eukaliptusa i ukomponirajte par malih kuglica za bor odgovarajuće boje!



Ako ste ove jeseni napravili svoj pekmez sada je prilika da ga iskoristite za originalan poklon: Stavite ga u malu staklenku, zalijepite naljepnicu (isprintajte ih iz arhive "uradi sam"). Preko poklopca prebacite neku zgodnu tkaninu i povežite trakicu. Na vrh umetnite i privjesnicu s imenom (također se nalaze u arhivi za printanje). Dodatno začinite ovaj poklon malom žličicom. Slatko!!!!



Paket običnih bijelih svijeća i prekrasne mašne od organze. Ma može li romantičnije i ljepše?



U obične škarnicle od tamnog papira ubacite neke fine čokoladne praline. Koristite gumbe, zlatnu špagu, mašne i zimzelene grančice s plodovima. Savršeno za male znakove pažnje!

3 komentari:

Nasmijano nebo kaže...

preeekraaasnooo!!! jednostavno i ljepo. hvala na idejama.

Nena3110 kaže...

Divno, mnogo mi se dopada:)

Tanema kaže...

fenomenalne ideje! A ovo sa škaniclima mi nikad ne bi palo napamet...

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels