Svašta po malo!

subota, 28. studenoga 2009.

Jučer je i službeno završio moj najluđi tjedan ove godine! Tijekom tjedna sam svakodnevno radila prezentacije i savjetovala kupce u NB Hobby&Art-u, hvala vam još jednom što ste se odazvali u tako velikom broju! Bilo je mnogo pitanja, nedoumica, a osmijeh na licu svake gošće bila je najljepša nagrada za moj trud. Jučer smo završili tjedan s dvostrukom radionicom u Virovitici na kojoj smo se zaista lijepo zabavili (slikice slijede sutra) a posebno su me iznenadile 3 djevojčice u dobi od 7-12 godina koje su FANTASTIČNO izvele decoupage na kuglicama i ukrasile male kutijice koje smo im pripremile. Poseban pozdrav učiteljici Draženki s kojom smo dogovorili posebno iznenađenje za njene male đake u prosincu (o tome više idući tjedan) i puse tetama iz dječjeg vrtića Potočnica koje su se na našoj radionice veselile i zabavljale poput male razigrane dječice kojima će nadam se prenijeti znanje usvojeno na Virovitičkoj radionici! Hvala vam svima na divnom druženju i nadam se da se vidimo opet i to vrlo brzo!

Za danas sam vam pripremila nekoliko zgodnih ideja za ukrašavanje interijera za predstojeće blagdane, nadam se da ćete pronaći nešto i za svoj ukus!




Na satensku trakicu povješajte male božične čestitke i mašnom povežite cijelu priču na krajevima naslona od stolice!



Napravite girlandu od trake na koju ste umetnuli šarene gumbiće pa ove godine umjesto čizmica kvačicama pričvrstite vunene rukavice svojih najmilijih!



Ako ste vješti ispecite "gingerman" kolačiće, a kao alternativa može poslužiti i karton u prirodnoj boji i crvena konturna boja! Povežite ih crvenom vrpcom i eto originalne girlande!



Nabavite vjenac od pruća i zlatne i srebrne girlande za jelku. Omotajte ih ovo vjenčića a ne zaboravite omotati i male "riža" lampice za bor. Nabavite one koje u sebi imaju male AA baterijice, kako vam žica od struje ne bi upropastila konačan dojam.

3 komentari:

Tanema kaže...

super su mi ove girlandice, osobito ona s malim rukavicama... a vjenčić je prekrasan!
drago mi je da ti je užurbani tjedan završio i što je bio tako uspješan!

Leptir kaže...

I meni je najljepša girlanda s rukavicama i gumbićima. Izvrsne ideje! Hvala.

Nasmijano nebo kaže...

meni se najviše sviđa girlanda od kartonskih kolača... mislim da ću je i ja napraviti. dobro nam došla natrag... falila si nam

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels