Romantičan prekooceanski kofer!

utorak, 24. studenoga 2009.



Ovo je jedan od mojih ranijih radova, ali često ga se sjetim jer me svakih par mjeseci netko nazove i kaže:

"joj vidjeli smo "onaj" kofer, imamo sličan na tavanu da li biste nam mogli napraviti nešto u tom stilu?"

Rađen je po narudžbi, bio je u dosta lošem stanju prije pa ga je bilo potrebno i malo "stolarski doraditi" iako je njegova unutrašnjost zapravo od kaširanog tvrdog kartona. S nekoliko uskih jelovih dašćica koje su presvučene tapetom kao i cijela njegova unutrašnjost, zadovoljili smo statiku cijele priče, a bijelim akrilom i decoupageom oslikan je vanjski dio. Vintage, shabby i romantično. Nadam se da vam se sviđa!


6 komentari:

Tanema kaže...

definitivno se ubrajam među slinavce nad tvojim radovima, pa tako ni ovaj kofer nije iznimka. Ovo nije bombončić, ovo je cijela bombonjera!

Ivana kaže...

Uvijek me oduševiš svojim novitetima, a pogotovo sam osjetljiva na velike komade, npr. namještaj. Ovo je apsolutno veličanstveno.

Ninochka kaže...

prekrasno si ukrasila kovceg. imam dvije skrinje koje cekaju uredjenje, no nakon sto sam jednoj vratila sjaj i sada je prekrasna smedja, nekako ju ne zelim bojati u bijelu. druga ima tisak gore i ta bu definitivno napravljena u nekom njezno shabby stilu. no sve skupa ceka neka druga vremena :) predivna mi je i ne cudim se zasto ju ljudi cesto traze ;)

Nena3110 kaže...

Meni se svidja, odusevljena sam, bravo!

Anonymous kaže...

Ah.. samo mogu uzdahnuti. Kofer je predivan... starinski, "pohabani" i jos sa cvjetićima. Jako, jako lijepo... pozdrav sandra z.

lilly vanilly kaže...

Predivno izgleda! Da se bar meni dočepati takvog kovčega...ili škrinje...Ovo stvarno izvlači uzdahe...Teice majstorice

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels