Novo ruho stare vitrine!

ponedjeljak, 9. studenoga 2009.



Ne mogu odoljeti ovim vintage makeoverima koje pronalazim u svojim svakodnevnim kreativnim potragama po internetu. Ova stara i zapuštena vitrina na jednostavan je način pretvorena u prekrasan i nadasve funkcionalan komad namještaja. Nadam se da vam se svidja, mene je inspirirao jer upravo se pripremam srediti jedan stari ormar koji će zabljesnuti novim sjajem za jednu svoju dragu klijenticu. Potrudit ću se slikati svaki korak i do konca tjedna vam pripremiti svoj mali tutorial o tom ljepotanu. Brusni papir, temeljna boja za drvo, bijela akrilna boja u dva sloja, zadnji zaštitni sloj laka, malo zgodne tkakine i šipkica za vješanje. Možda bih ja osobno razmislila o varijanti gdje bih izostavila ovu zavjesicu i ostavila otvorenu policu za neke lijepe pletene košare. U tom slučaju bilo bi chic na ledja gornjeg i donjeg dijela nalijepiti neku slatku vintage tapetu s ružicama što kažete? Foto via designspongeonline


5 komentari:

Branka Juriša kaže...

Kamo sreće da imam ovakav ormar, ali svejedno hvala na super idejama.

Tanema kaže...

Tea,hvala ti puno što si me stavila u chic of the week! Sad sam si tako ponosna da mi je glava u oblacima! Veselim se tvom novom uratku i sigurna sam da će biti puno bolji od ovog primjera! Kad ti dodaš svoj osobni štih tom ormaru ...mmmm...bit će to pravi užitak za oke!

jacy kaže...

Draga Tea, jedva čekam! I sama imam vitrinu o kojoj smo razgovarale, tako da će mi tvoj strip uvelike pomoči u radu.Hvala ti što tako nesebično dijeliš svoje znanje!

Tea Jukić kaže...

Drage moje, baš mi je drago kad "upiknem" temu koja vas svih zanima, bit će toga još!!! Veliki pozdrav svim mojim dragim komentatoricama!

Biljana kaže...

Makeover vitrine je dobar, ali sa tvojom varijantom bio bi fantastican.Pozdrav!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels