Mali trikovi - velike promjene!

nedjelja, 22. studenoga 2009.

Mnogi se od vas već odavno služe pištoljem za vruće ljepilo, a polaznice mojih radionica dokazuju kako je taj "strašan pištolj" super jednostavan za korištenje već pri prvom suretu. Pogledajte kako se uz pomoć šablona, svilenih ružica, starih narukvica i perlica mogu napraviti šarmantni detalji koji će u trenutku promijeniti vaš interijer.



Ovakve ružice možete napraviti i sami a moguće ih je kupiti i gotove u raznim bojama i veličinama. Ljepe se pištoljem, a njihov raspored i količina isključivo ovisi o vama i vašim kreativnim afinitetima.


Osim što možete aplicirati ružice na svoje sjenilo stolne lampe, poigrajte se i TULIP bojama za koje znamo da ih možemo koristiti i za pisanje i crtanje.



Dosadne žardinjere za cvijeće obojite i pomoću šablone napravite monogram ili odaberite neki drugi motiv. Spužvicom utapkavajte boju u jednom ili dva sloja i ponosno je pokažite svijetu u novom ruhu.


Nabavite svijeće dovoljno široke da preko njih možete prebaciti svoje zveckave narukvice. Umetnite ih u visoke čaše i po želji dodajte koju perlicu ili kamenčić. Romantičan štih je zagarantiran!

NB Hobby&Art
TULIP (akrilna konturna boja) 37ml - 24,00kn



Idealna je za ovakve projekte, dolazi u jaaaako puno boja i to u varijantama:
metallic, glitter, glow, matte, puffy, gelies, slik, sparkles!


ŠABLONE (format A5) - 34,00kn



SVILENE RUŽICE (razne boje, 12kom u buketiću) - 5,20kn



0 komentari:

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels